Stræk Wrap eller Shrink Wrap

Fleste af vores kunder, der bestiller stræk wrap kald det shrink wrap, og disse er mennesker, der anvender produktet dagligt. Hvilket håb er der for dem, der ikke er regelmæssige brugere af disse produkter? Og for sags skyld, hvem bekymrer sig?
Tja, hvis du har brug for den ene eller den anden, du bør pleje og næsten alle industrielle, kommercielle eller distribution firma bruger disse produkter. Den sidste ting du behøver er at bestille et produkt, der virker for dit program, især i disse tid følsomme dage. Disse er to meget forskellige produkter, der anvendes til meget forskellige applikationer.
Lad os rydde op i forvirring. Shrink wrap film er lavet af polyolefin plast, mens stræk wrap er fremstillet af polyethylen plast. Shrink wrap bruges normalt til at beskytte et enkelt produkt, såsom plast over legetøj på legetøjsbutik eller CDs, når du første gang køber dem. Shrink wrap får sin stramme seal gennem en varme proces. Produktet er pakket og opvarmet med en hårtørrer-lignende værktøj eller sætte gennem en varme tunnel. Shrink wrap kan også bruges til bundling produkter sammen, såsom flasker sodavand. I nogle tilfælde shrink wrap bruges til palletering selvom det er langt mindre almindeligt, at strække wrap for denne ansøgning.
Stræk wrap bruges generelt til at holde kasser på en palle til transport. Stræk wrap er trukket rundt belastningen og strakte. Plasten har en hukommelse og ønsker at vende tilbage til sin oprindelige størrelse. Herom”elastik” holder belastningen stram.
Generelt stræk wrap leveres i 12″, 15″ og 18 “størrelser for hånd indpakning og 20″-60″størrelser for maskine applikationer. Shrink wrap er tilgængelig i de fleste lige tal størrelser mellem 4-20″ og er generelt”center-foldet”, er filmen er foldet over sig selv til at danne to lag. Produktet er indsat mellem de to lag og forseglet på de resterende tre sider, så skrumpet med varmen.
Yderligere oplysninger om disse produkter kan du tage et kig på “Stræk Wrap 101” på vores hjemmeside www.allstarsupply.com.