Skal den gamle bil erstattes med en ny? Sådan får du fat i en ny bil

Skal den gamle bil erstattes med en ny? Sådan får du fat i en ny bil

Er den gamle bil begyndte at lække olie? Virker bremserne ikke helt optimalt længere? Eller er hele bilen var ved at være kaput? Så er det tid til at få en ny bil, fordi hvis du ejer en bil, er det sikkert fordi, du ikke rigtigt kan leve uden – måske bruger du den for at komme på arbejde, eller fordi du bor langt væk fra alting. Men en ny bil er sjældent et helt billigt køb. Derfor udskyder mange købet, fordi pengene ikke lige er der, eller blot fordi man ikke har lyst til at bruge så mange penge. Der er dog muligheder, der gør, at købet bliver enten billigere, eller at købet bliver mere værdifuldt.

Sådan kan du gøre købet bedre

Find først ud af, hvad dit budget er, og hvilke typer bil, du kan få for dét beløb. Brug derefter nogle af følgende muligheder:

  • Hvis du blot skal have en billig bil, eller du mangler nogle tusind for at købe bilen, du godt kunne ønske dig, kan du overveje at tage et lån. Hvis du blot mangler lidt, så lån 40000 for at komme over målstregen. Du kan dog også overveje at tage lån hos banken, hvis din økonomi ser fin ud.
  • Kig rundt på nettet efter billige tilbud. Du kan som ofte finde ekstremt gode tilbud på dedikerede bilhjemmesider som bilbasen.dk, eller blot kigge rundt på salgshjemmesider som Den Blå Avis. Du bør dog tjekke bilen in person, før du køber den.
  • Du kan også overveje at lease i stedet for at købe. Dette betyder, du skal overrække et langt lavere beløb med det samme, hvis nu du ikke har så mange penge at arbejde med lige nu.