Realkreditlån livsforsikring & pant frelse og liv afbestillingsforsikring

Realkreditlån livsforsikring & pant frelse og liv afbestillingsforsikring

Realkreditlån livsforsikring er en af de vigtigste livsforsikringer, en person, der ejer et hjem kan købe. Da ejerskabet af dette hjem er formentlig den største investering for de fleste mennesker er det bydende nødvendigt, at din investering er beskyttet i tilfælde af for tidlig død. Jeg ønsker at tage nogen tid at diskutere alternative planer, der kan bruges til at gøre dette.
Realkreditlån livsforsikring
Hvad er virkelig realkreditlån livsforsikring. Realkreditlån livsforsikring betaler ud af balance til banken eller prioritetslån selskabet i tilfælde af din for tidlig død. Lad os antage, du har en $100.000 25 år realkreditlån på dit hus. Lad os også antage, at efter 5 år du har en balance gæld af $95,000. Dette tal er i øvrigt ikke så upraktisk som det lyder. Din vigtigste falder meget langsomt i de tidlige år. Tilbage til vores diskussion; Du mener nu du skal tage ud nogle realkreditlån livsforsikring, fordi du nu har en ny baby. Hvad jer savn er en 20 års faldende sigt politik, som normalt ville være tilstrækkelig hvis du skulle dø overalt inden for perioden pant. Det er hvad realkreditlån livsforsikring handler om.
Nogle mennesker tilføje ophævelse af premium fordel i tilfælde af de skulle blive deaktiveret i mindst 6 måneder livsforsikringsselskabets vil betale præmien for dem. Som et alternativ til den faldende politik på sigt bruge nogle politik ejere en 20 års sigt politik. Hvis denne person skulle dø, når der er kun $50.000 skyldte for eksempel, har de lidt ekstra i lommerne på modtageren. $50.000 til banken og de andre $50.000 til modtageren. Der er et andet alternativ, hvis du har nogle penge til at spille med.
Pant forløsning og afbestillingsforsikring
Her er hvordan det virker. Lad os bruge den ovenstående situation som et eksempel. Du er på 5 år punkt ligesom i eksemplet realkreditlån livsforsikring. Hvad du gøre, er at købe et helt liv eller variable livsforsikring for $95,000, som er den skyldige på pantet beløb. Du sætter en masse flere præmie, men hvis det virker lige du vil blive glad om din beslutning. Hvis du dør før pant er udbetalt fra forsikringen vil betale det. Husk dit hele liv eller variabel liv politik ophobes kontantværdi. Der er ingen garantier, men på et tidspunkt mellem 5 år og 25 år sted kontantværdien af din politik vil være lig med det skyldige på pantet beløb. Du kan udbetale politikken eller tage et lån på det og betale balance af pantet. Du ville have indløst din pant. Du ejer nu dit hus fri og klar. Nu er det ikke en god idé?
Klik på linket nedenfor for at lære mere om de forskellige anvendelser af livsforsikring.