Øge sundhed Club fortjeneste ved Retail

Copyright 2006 Fitness Consulting Group

En almindelig misforståelse i fitness branchen er, at et resultatcenter eneste formål er at holde medlemmerne glade. Vi alle ønsker at holde vores medlemmer glade, ingen tvivl om, og gøre det på en rimelig udgift. At have en flere profitcentre, der virkelig er rentable, kan indstille dit anlæg fra konkurrenterne på service og finansielle fronter, mens du stadig holder medlemmerne interesser for øje. Når de fleste mennesker tænker på profitcentre i vores branche, tænke de straks på ‘smoothie bar’ eller ‘pro shop’. Disse centre kan variere fra en køligere drink og en tøj rack, til en 3000 m2 mund detailbutik. Begge ender af spektret måtte være rigtigt for dig.

For at forstå, hvad de kan forvente af din detail resultatcenter, skal du først forstå præcis, hvad din virksomhed er. Du er en forhandler, hvis liv eller død afhænger at skabe en impuls til at købe. Ikke for at sige, at du aldrig er en ‘destination’, fordi der er lejlighedsvis kunden der vil bryde fra kontoret for at få en smoothie på din plads, men fleste af dit salg kommer fra impulskøb. Med dette i tankerne, skal du være i stand til at oprette disse impulser ved enhver given lejlighed. Først og fremmest har din detail center at være i nærheden af hoveddøren. I nærheden af den forreste counter, hvis ikke mellem tælleren og hoveddøren. Dette er den primære fast ejendom i havnefaciliteten. Hvis du er i nærheden af hoveddøren, og jeg mener inden for 30-50 fod, er du garanteret at hver person, der går gennem fordøren får eksponering til dine produkter. Dette gælder for alle dine profitcentre, hver skal have en tilstedeværelse ved indrejsen i anlægget. At komme tilbage min tidligere erklæring, afhænger retail imidlertid impuls, du skal være ret i forbrugerens ansigt for at kunne oprette denne impuls. Din drinks og barer skal ud foran nærmeste linje af trafik ind og ud af hoveddøren. Dette er gjort af samme grund tyggegummi og slik er ved check-out counter på hver tankstation. I dit ansigt, at skabe en impuls. Disse produkter er også meget indbydende. Bright farvede drinks betyder smag, og den potentielle forbrugere, der trækker. En åben køler med drinks og is er en meget attraktiv præsentation, især efter en lang træning. Tøj, beklædning og garvning forsyninger er også farverige og ser rart, når pænt organiseret langs vægge og hylder. Organisation og fuld stativer og hylder give udseendet af en sund butik, og forbrugerne finde det attraktivt. Tom, uorganiseret hylder gøre elementer svært at finde, intet springer ud på dig, og giver den opfattelse, at hvad der er tilbage er blevet plukket og er sandsynligvis ‘junk’.

Mens oprette dit detail område, du skal være opmærksom på dine kampagner og perception forbrugere kan have. Der er en endeløs række af måder at gøre fremme, men kun to grundlæggende typer af markedsføring, passiv og aktiv. Passiv er den mest almindelige, de mindst effektive, og kræver et minimum af indsats og kreativitet. Passiv er at sætte op et salg tegn på dit tøj rack, eller din drink køligere. Passiv fremme kræver ikke nogen interaktion med din potentielle kunde. Aktivt fremme kræver, at den potentielle kunde reagerer på nogen måde med fremme. At have medarbejdere udføre prøver omkring anlægget og tilbyde dem til medlemmer er en meget effektiv aktiv fremme. Hvis du gør en mad-drev for Thanksgiving, tilbyder en kupon til en gratis smoothie hver dåsemad donation. Åbne op et par hejse stropper og sæt en håndvægt ud, lad dem afprøve et sæt stropper. Der skal være, selvfølgelig, nogle begrænsninger, men du kan justere din forfremmelse efter dine behov. Mest, hvis ikke alle, vil være bedre tjent kampagner ved hjælp af nogle slags tegn. Må ikke overdrive tegnene, de mister effektivitet. Medlem base min allerede blive desensibiliserede til virkningerne af tegn, så du er nødt til at være kreative med design og placering.

Produktets markedsføring er en kunstart, og er afgørende for at maksimere detailsalg. At vide din målgruppe og være i stand til at effektivt appellere til dem kan være en simpel videnskab i sig selv. Kender du din kunde base demografiske?? Du levere produkter der appellerer til dem?? Eller du giver, hvad du mener bør være solgt i et Fitnessstudio?? Du ville sikkert finde brydning magasiner i en kristen boghandel. Samme princip gælder for din detail center. Er trafikken primært bodybuildere? Så skal du have vægt vindere, kreatin, tanktops, osv. Hvis trafikken består af et yngre publikum, de foretrækker energidrikke og garvning forsyninger. Ikke for at sige du ikke kan ekspandere på disse linjer, men du kender din målgruppe, eller du vil forsøge at sælge produkter til mennesker, der ikke vil have dem. Du kan få en idé bare ved at se medlemmer kommer og går. Visse egenskaber er indlysende, mandlige eller kvindelige, grå hår, overvægt, bare for at nævne nogle få. Du kan sandsynligvis se på medlemmer profil og få mere information end der. Det kan kræve lidt ekstra arbejde og tid, men alle oplysninger, du erhverver om din målgruppe vil være værdifuld.

Når du erkender dit målmarked, så kommer din mulighed for at uddanne dem. Detail-centre kan ikke afhænge af månedlige sundhed magasiner til korrekt uddanne deres kunder. Du bør give troværdige litteratur i og omkring dit center. En plakat om drikken køligere forklarer hvad drink er bedst til hvad tid. En ingredienslisten og beskrivelsen af protein shakes. Vigtigst, nødt du til at uddanne personale, fordi de vil være over for centrum. De vil interagere med kunder dagligt, og du vil have dem at vide produkter så godt som du gør. Over tid, de vil udvikle relationer med kunderne, og disse relationer omsættes direkte til køb. Når en medarbejder viser et kendskab til produkter over tid, kunden vil gå til at medarbejderen først når behov eller spørgsmålet. Produkt uddannelse for medarbejdere er så vigtigt som at vide hvordan man bruger kasseapparatet.

Du ønsker ikke at lade din fortjeneste Centre blive finansielle afløb på dig eller klubben. Dårlig forvaltning, uuddannede medarbejdere, dårlig markedsføring og kampagner, og ikke at vide, din kunde er sikre måder at have dit center bløder økonomisk. Hver af disse problemer er correctable, men ikke indtil de virkelig er identificeret.