Arbejde prioriteter: Hvor kan du bruge din tid bedst?

Forståelse, hvor du kan tilbringe tid mest effektivt kræver koncentration på tre områder:

Gør hvad du nyde

Koncentrerer sig om dine styrker

Forståelse Job Excellence

Lad os starte med at gøre, hvad du nyder. Din livskvalitet er i mange måder uforsørget oven på hvor meget (eller lidt) du nyder dit job. Mens hver arbejdsplads har aspekter, ikke kan du nyde så meget som andre, bør samlet din arbejdsglæde være høj. Jo højere din job nydelse, jo mere effektivt du vil blive i at få tingene gjort.

Hvis du arbejder i et job, du ikke nyde, har du to muligheder. Først er at minimere disse ting, du er ligeglad for. Dette betyder ikke, du ikke længere gøre dem, men man ser for de positive ting ved de enkelte komponenter, du ikke kan lide. Over tid skal du være i stand til at reducere antallet af negativer og øge de positive aspekter. Dette vil automatisk stige job nydelse.

Hvis du er sikker på du vil aldrig kunne nyde dit job, er det tid til at overveje mulighed 2, jobskifte. Dette er en drastisk foranstaltning og bør ikke ske uden grundige overvejelser. Men undersøgelser løbende vis at mennesker gør en beslutning om at ændre fra arbejdspladser de ikke nyder at job de kan lide næsten med det samme opleve et bedre liv med mindre stress.

Andet, koncentrere sig om dine styrker. Det er vigtigt at anerkende, hvor både dine styrker (talenter) og svagheder er. Nogle folk bruge kunne en matrix, almindeligvis kaldet SWOT.

SWOT-teknik er en nyttig matrix, der hjælper dig med at forstå, hvor dine styrker, svagheder, muligheder og trusler.

For din “stærke” liste kun, hvad du mener, at dine stærke sider er, men også omfatte hvad andre tror dine stærke sider er. Omfatte de disponible ressourcer, som du bruger til din fordel og de aktiviteter, du gør det godt.

“Svagheder” er områder dig og andre omkring ville identificere som områder, hvor du ikke er så stærk. Ting, der tager dig fra produktive aktivitet kan betragtes en svaghed, hvis de forstyrrer dit mål.

“Muligheder” er områder, hvor du ser en tendens, at ændre dette kan påvirke dit mål. Glem ikke at kigge på teknologi og skiftende demografi, når du arbejder i denne dimension.

“Trusler” anses for at være specifikke hindringer, som du står over for i øjeblikket. Disse hindringer kan variere fra cash flow til teknologi. Kigge efter noget, der negativt kan påvirke den måde du gør tingene nu.

Ved at analysere udfyldte SWOT-matricen kan du blive overrasket over, inden du kan fokusere på at nå dine forretningsmæssige mål.

Det tredje fokus i dit arbejde prioriteringer er at blive en ekspert på dit job. At blive en ekspert mere vidtgående end akademikere og ind i den virkelige verden af din virksomhed. At holde med tendenser, er konkurrenter, marked og demografiske ændringer kritiske områder hvor du bør stræbe efter at blive betragtet som en ekspert.

Du skal desuden en plan om at holde styr på dit felt. Du skal lære at gøre og holde gode mål, der supplerer med din virksomheds vækst.

Dette kræver, at dit mål og målene for din afdeling er i total sync. Sat et møde med din chef, Sørg for at du både er enige og de mål, du sætter er den samme, eller er en del af Institut mål. Afdeling mål bør være den samme som virksomhedens mål.

Her er nogle gode spørgsmål at få klare svar på, vil hjælpe dig angive prioriteter:

Hvad er formålet med dette job?

Hvordan er jeg målt til succes?

Hvad betyder enestående ydeevne ser ud?

Hvad er de specifikke prioriteter og frister?

Hvilke ressourcer findes der?

Hvad er dit budget?

Hvordan, hvad du må forholde sig til andre mennesker?

Nøje overveje denne tid af året at få en frisk start på efteråret og din sunde fornuft på samme tid. Det kan jo ikke være Time Management, der er at holde dig fra varetagelse af alt, hvad du tror, du skal gøre. Det kan gøre, hvad du nyder og koncentrerer sig om dine styrker.